Λίγα λόγια για μέναΣπουδές

Αρχικά σπούδασα Κοινωνική Εργασία στην Αθήνα και στην συνέχεια έκανα μεταπτυχιακή ειδίκευση στην συστημική θεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Είμαι πιστοποιημένη συστημική ψυχοθεραπεύτρια και μέλος της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ.

Επιπλέον, έχω λάβει την βασική εκπαίδευση για την θεραπευτική μέθοδο EMDR, η οποία ενδείκνυται κυρίως για την θεραπεία ψυχικού τραύματος.

Είμαι Πιστοποιημένη Σύμβουλος απο το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. ( Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας ) στην συμβουλευτική ενηλίκων με κύρια δραστηριότητα τις Σχολές Γονέων.


Εργασιακή εμπειρία


Έχω εργαστεί σε φορείς υγείας και ψυχικής υγείας με εφήβους, ενήλικες και οικογένειες, με κύριο τομέα εξειδίκευσης την χρήση ουσιών στο ΚΕ.Θ.Ε.Α., όπου δούλεψα στο πρόγραμμα ΠΛΕΥΣΗ, καθώς και την υποστήριξη ατόμων με σοβαρές ασθένειες στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Έχω συνεργαστεί με το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για την υλοποίηση των Σχολών Γονέων και έχω συμμετάσχει σε προγράμματα στήριξης ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογένειών τους.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ιδιωτικά παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες.