Λίγα λόγια για μέναΣπουδές

Αρχικά σπούδασα Κοινωνική Εργασία στην Αθήνα και στην συνέχεια έκανα μεταπτυχιακή ειδίκευση στην συστημική ψυχοθεραπεία, στο ''Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων". 

Είμαι πιστοποιημένη συστημική ψυχοθεραπεύτρια, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ.), μέλος της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (Ε.Ε.Ψ.Ε.) και κάτοχος του European Certificate of Psychotherapy (ECP)

Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί στην θεραπευτική μέθοδο EMDR, η οποία ενδείκνυται κυρίως για την θεραπεία ψυχικού τραύματος και είμαι μέλος της EMDR-HELLAS.

Είμαι Πιστοποιημένη Σύμβουλος απο το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. ( Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας ) στην συμβουλευτική ενηλίκων με κύρια δραστηριότητα τις Σχολές Γονέων.

Παρακολουθώ σε σταθερή βάση εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν στην ψυχοθεραπεία, ενώ ταυτόχρονα κάνω επιπλέον σπουδές στο Τμήμα ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α. (Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών).


Εργασιακή εμπειρία


Έχω εργαστεί σε φορείς υγείας και ψυχικής υγείας με εφήβους, ενήλικες και οικογένειες, με κύριο τομέα εξειδίκευσης την χρήση ουσιών στο ΚΕ.Θ.Ε.Α., όπου δούλεψα στο πρόγραμμα ΠΛΕΥΣΗ, καθώς και την υποστήριξη ατόμων με σοβαρές ασθένειες στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Έχω συνεργαστεί με το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για την υλοποίηση των Σχολών Γονέων και έχω συμμετάσχει σε προγράμματα στήριξης ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογένειών τους.

Απο το 2009 εργάζομαι ιδιωτικά παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες.